Kopie van Innovatief onderwijs

Odyssee stimuleert leerlingen om het beste uit zichzelf te halen. We investeren in slimme, nieuwe onderwijsvormen, die perfect aansluiten bij wat een kind nodig heeft. Voorbeelden zijn SlimFit en Onderwijs voor een Nieuwe Tijd (O4NT) op Master Steve Jobsschool.

 

Master Steve Jobsschool

Master Steve Jobsschool werkt met het nieuwe schoolmodel Onderwijs voor een Nieuwe Tijd (O4NT). Master helpt kinderen om hun unieke talenten te ontwikkelen en gebruikt daarbij de nieuwste technologieën. Zo leren kinderen vaardigheden die nodig zijn voor de toekomst. Ieder kind krijgt een persoonlijk leerplan met leerdoelen en een eigen iPad met de beste onderwijsapps.

 

Leerkrachten werken groepsoverstijgend en zijn coach en instructeur voor alle leerlingen. Ouders spelen een belangrijke rol bij Master. De school is dagelijks geopend van 07.30 tot 19.00 uur en heeft flexibele school- en vakantietijden. O4NT is een verdieping en logisch vervolg van SlimFit.

 

Klik hier om de website van O4NT te openen en uitgebreide informatie te vinden over het onderwijsconcept of kijk voor meer informatie op de website van Master Steve Jobsschool.

 

SlimFit

Ieder kind is anders en heeft unieke talenten. Odyssee wil leerlingen stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Daarom doet Odyssee mee met het landelijke project SlimFit; een nieuwe manier van lesgeven, anders dan de vaste klas met één leerkracht. Hiermee maken we passend onderwijs heel concreet. We spelen flexibel in op de onderwijsbehoeften van alle leerlingen, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

 

SlimFit is een andere manier om het onderwijs te organiseren. Kinderen komen niet meer in een jaarklas met één leerkracht. We kijken naar de onderwijsbehoeften van leerlingen én naar de talenten van onze leerkrachten. Deze brengen we slim samen. De leerkrachten zijn als team verantwoordelijk voor een unit kinderen, dus niet meer alleen voor een eigen klas.

Klik hier om onze folder met meer informatie te openen.