Vandaag was Sinterklaas met zijn Pieten op WetterWille. Vanmorgen stonden de leerlingen van de groepen A en B De Sint en zijn Piet al vroeg op te wachten, maar al wat kwam, de Sint niet. Wel kwam er 1 Piet aan skeeleren…… Deze Piet was begonnen aan de Elfstedentocht. De andere Piet (beter bekend als de lange Piet) was bij Bartlehiem verdwaald. Gelukkig ging Sinterklaas hem halen en arriveerden ze later met de helikopter. In de gymzaal van Sinne zijn we allemaal weer opgewarmd en hebben we gezongen voor Sinterklaas. En later op WetterWille hebben de Pieten de cadeautjes uitgedeeld en natuurlijk gestrooid! Sinterklaas en Pieten, bedankt en tot volgend jaar!!

U heeft het vast meegekregen in de media, dat er weer een stakingsdag in het onderwijs op komst is. Bij deze nieuwsbrief zit een brief met de informatie over deze staking.

Met trots kunnen we zegen dat een Superschool zijn! De leerlingen van WetterWille hebben met elkaar € 4.274,68 op gehaald in de Kinderpostzegelactie!! Geweldig!!

De Medezeggenschapsraad van WetterWille is op zoek naar nieuwe ouders. Heeft u belangstelling of nog vragen kunt u contact opnemen met Monique Wiersma.

Op zaterdag 27 december wordt ‘Sneek op ‘e strun’ georganiseerd. De organisatie heeft aan de Odysseescholen gevraagd om mee te helpen het Wilhelminapark te verlichten door middel van glazen potjes met een waxinelichtjes. Wij willen u vragen om een glazen potje mee te geven naar school.