Nadat we Sinterklaas uitgezwaaid hadden hebben we school in Kerstsfeer gebracht. De dames van de activiteitencommissie (AC) weten het altijd weer gezellig te maken. Donderdag 21 december vieren we het kerstfeest op school. Zoals u in de uitnodiging hebt kunnen lezen houden we dit jaar de gewone schooltijden aan (8.30-14.15). ’s Morgens werken we in ateliers en daarna smullen we van de Kerstlunch. De kinderen hoeven deze dag geen lunch mee naar school te nemen. Om 14.15 uur start de vakantie!

 

Op WetterWille hadden we in december nog een feest! Namelijk de trouwerij van juf Monica en meester Michiel. Vorige week vrijdag hebben we een prachtige ‘huwelijksceremonie’ gehad op school. Omdat de officiële plechtigheid pas ’s avonds was konden juf Monica en meester Michiel mooi even oefenen op school. De kinderen van de groepen C & D heetten het bruidspaar welkom. In de grote zaal zaten de andere leerlingen in afwachting. Onder muzikale begeleiding van Tygo Zwerver kwam het bruidspaar over de rode loper en werden ze toegezongen door hun collega’s.

Herhaalde oproep!! De Medezeggenschapsraad van WetterWille is op zoek naar nieuwe ouders. Heeft u belangstelling of nog vragen kunt u contact opnemen met Monique Wiersma.

We zijn opzoek naar een ‘hulpouder’ voor de schoolbibliotheek. De werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van het in- en uitlenen van de boeken op de vrijdagen. Mocht u belangstelling hebben of nog vragen kunt u contact opnemen met juf Monique Wiersma.

Na de Kerstvakantie gaan we afscheid nemen van juf Bonnie onze gymnastiekleerkracht. Bonnie gaat vanaf januari aan het werk als buurtsportcoach in de gemeente Sudwest Fryslân. Morgen vinden er sollicitatie gesprekken plaats voor een nieuwe gymnastiekleerkracht en hopen we na de kerstvakantie onze nieuwe collega aan u te mogen voorstellen.

Helaas is juf Nienke nog steeds afwezig. Als dit na de Kerstvakantie ook nog is, proberen we de vervanging weer zo goed mogelijk te organiseren. We houden u op de hoogte.

Voor de schoolverlaters organiseren we op woensdag 24 januari 2018 een informatieve avond. Op deze avond kunnen ouders en leerlingen zich oriënteren op de verschillende scholen voor Voortgezet Onderwijs. Na de Kerstvakantie krijgen de schoolverlaters de uitnodiging mee naar huis. Ook krijgen de leerlingen dan een overzicht mee waarin alle opendagen en doe-dagen van het Voortgezet Onderwijs in staan.