Vandaag begint de voorjaarsvakantie! In de afgelopen weken hebben we hard gewerkt. Te beginnen met de CITO toetsen in januari. De vorderingen en ontwikkelingen van onze leerlingen zijn met de ouders en in bouw 2 en 3 met de leerlingen besproken. Met de schoolverlaters wordt het vervolgtraject besproken. Allemaal spannende ontwikkelingen.

 

Ook zijn we naar de 11stedenhal in Leeuwarden geweest. Dit was voor veel leerlingen de eerste ervaring op schaatsen. Deze dag werd gesponsord door de Stichting Beheerfonds Cleyn Alserd. We hebben een geweldige dag gehad!

 

Daarop volgend hebben we genoten van de Olympische Spelen. In alle groepen is gewerkt aan dit thema en zijn geregeld wedstrijden bekeken op het touchscreenbord.

We zijn halverwege het schooljaar 2017-2018. Dat is het moment waarop we kijken naar de betalingen van het schoolgeld.

Daarom hebben een aantal leerlingen vandaag een herinnering meegekregen waarin u kunt zien welk bedrag nog open staat. Mocht u gekozen hebben voor gespreid betalen krijgt u geen herinnering.

Voor vragen kunt u na de voorjaarsvakantie contact met ons opnemen.

De aanpak van het schoolplein staat op de planning. We hebben een mooi ontwerp gemaakt voor een Avontuurlijk Schoolplein. De werkgroep “schoolplein” van WetterWille heeft de onderhandelingen gedaan met Donkergroen en Boerplay. Na de voorjaarsvakantie wordt de pannakooi geplaatst. Deze komt op de erfscheiding met De Diken zodat we er beide gebruik van kunnen maken. Donkergroen start in week 13 met het grondwerk en Boerplay komt na Pasen de toestellen plaatsen. We hopen dat alles klaar is in week 16.

Op dinsdag 20 maart organiseren we een kijkdag op WetterWille. Op deze dag mogen ouder(s), verzorger(s), grootouders of andere familie/bekenden een kijkje komen nemen op WetterWille. Dit kan tussen 9.00-16.00 uur.

BELANGRIJKE DATA

26 februari t/m 2 maart

Voorjaarsvakantie

Dinsdag 20 maart

Kijkdag op WetterWille van 9.00- 16.00 uur

30 maart t/m a 2 april

Paasweekend