Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

De Gezonde school

Drinken en eten op school

Al onze leerlingen blijven tussen de middag op school; dat houdt in dat wij eten en drinken op school tussen de middag. Dit met elkaar eten zien wij ook als een sociaal moment. ’s Morgens is er in alle groepen het eerste drink- en eetmoment van de dag. Tussen de middag is het tweede eetmoment. Leerlingen nemen zelf (gesmeerde) boterhammen en drinken mee, in een goed afgesloten beker. Dit mogen geen koolzuurhoudende dranken en/of energydranken zijn.

Verjaardagen

Natuurlijk gaan verjaardagen op school niet ongemerkt voorbij. Op deze belangrijke dag mag uw kind trakteren. Wij zien het liefst hartige of fruitige hapjes.

Bewegingsonderwijs

De leerlingen van WetterWille hebben gymnastiek in onze gymzaal. De gymlessen worden gegeven door de vakleerkracht. De leerlingen hebben twee keer per week bewegingsonderwijs. Na de gymles wordt er gedoucht. Het is daarom belangrijk dat uw kind elke keer behalve gymkleding ook een schone handdoek meeneemt. De leerlingen van leerjaar 2 tot en met 4 die geen zwemdiploma hebben, krijgen zwemles aangeboden. Het schema van de gym- en zwemles ontvangt u bij aanvang van het nieuwe schooljaar en komt op onze website