De Gezonde school

Drinken en eten op school

Al onze leerlingen blijven tussen de middag op school; dat houdt in dat wij eten en drinken op school tussen de middag. Dit met elkaar eten zien wij ook als een sociaal moment. ’s Morgens is er in alle groepen het eerste drink- en eetmoment van de dag. Tussen de middag is het tweede eetmoment. Leerlingen nemen zelf (gesmeerde) boterhammen en drinken mee, in een goed afgesloten beker. Dit mogen geen koolzuurhoudende dranken en/of energydranken zijn.

Verjaardagen

Natuurlijk gaan verjaardagen op school niet ongemerkt voorbij. Op deze belangrijke dag mag uw kind trakteren. Wij zien het liefst hartige of fruitige hapjes.

Bewegingsonderwijs

De leerlingen van WetterWille hebben gymnastiek in de gymzaal op Sinne. De gymlessen worden gegeven door de vakleerkracht. De leerlingen hebben twee keer per week bewegingsonderwijs. De leerlingen van groep A, die nog niet in het bezit zijn van zwemdiploma A en B, gaan zwemmen en hebben 1 keer per week gymnastiek. 
Na de gymles wordt er gedoucht. Het is daarom belangrijk dat uw kind elke keer behalve gymkleding ook een schone handdoek meegeeft.
Het schema van de gym- en zwemles ontvangt u bij aanvang van het nieuwe schooljaar en komt onze website.
Gezonde school